"Самопоміч" пропонує Семенченка на крісло мера Кривого Рогу

Субота, 13 лютого 2016, 16:37

Партія "Об'єднання "Самопоміч" рекомендує Криворізькій партійної організації висунути кандидатом на виборах міського голови, які відбудуться 27 березня, народного депутата Семена Семенченко.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", за цю пропозицію в ході позачергового з'їзду партії в суботу проголосували 161 делегат і 12 утрималися.

З пропозицією висунути кандидатом в мери Кривого Рогу Семенченко виступив екс-кандидат на крісло мера міста Юрій Мілобог.

У свою чергу Семенченко заявив, що здивований цією пропозицією, оскільки Мілобог таку пропозицію з ним не погоджував.

Разом з тим, як повідомив Українській правді один з нардепів, можливість висунення Семенченка в мери Кривого Рогу на засіданнях фракції не обговорювалося.

За словами співрозмовника, остаточне рішення про висунення Семенченка кандидатом в мери має прийняти міська організація "Самопомочі" у Кривому Розі.

При цьому питання щодо виходу "Самопомочі" з коаліції на з'їзді 13 лютого не піднімалося.

"Все стане зрозуміло після 16 лютого (звіту уряду - УП)", - зазначив співрозмовник.

Як відомо, президент Петро Порошенко підписав закон про призначення позачергових виборів мера у Кривому Розі на 27 березня.

23 грудня Верховна Рада призначила позачергові вибори криворізького міського голови. Мешканці Кривого Рогу пікетували Раду, вимагаючи підписати закон. 

Крім того 8 жителів Кривого Рогу оголосили голодування під кабінетом Гройсмана з вимогою підписати цей закон. Спікер ВР Володимир Гройсман пояснював, що не може підписати цей закон негайно, оскільки у Раді зареєстрована постанова про його скасування.