Доба в АТО: Бойовики били з важких мінометів, 48 обстрілів

Четвер, 26 січня 2017, 07:26

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, в результаті чого двоє бійців ЗСУ були травмовані, один отримав поранення.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці, Жовтому, Березовому, Водяному і Широкиному.

З реактивних систем Град- "П" терористи обстріляли Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї вони обстріляли Мар'їнку, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар'їнці також вогонь вів снайпер, а по Широкино - БМП.

На Луганському напрямку зі 120 і 82 мм мінометів бойовики обстріляли Троїцьке і Новозванівку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї сепаратисти били по Ореховому, Жовтому та Новозванівці.

На Донецькому напрямку зі 120 і 82 мм мінометів бойовики стріляли по Авдіївці, Зайцевому і Троїцькому. Луганське, Зайцеве і Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.