Серед адвокатів Насірова – юристи, які обслуговували Грановського

Понеділок, 6 березня 2017, 09:58

У команді захисту відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова щонайменше двох представників юридичної компанії FCLEX.

Зокрема, 3-5 березня журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" зафіксували її партнера й керівника Олега Маліневського серед захисників чиновника.

3 березня разом з іншими адвокатами він прибув до лікарні "Феофанія", де після обшуків НАБУ перебував Насіров. Того дня Маліневський представився журналістам адвокатом голови ДФС. У наступні дні Маліневський публічно не з’являвся в групі адвокатів Насірова.

Компанія FCLEX брала участь в господарських спорах в інтересах бізнес-структур, пов’язаних на той момент з Олександром Грановським.

Серед захисників також називали Ігоря Фоміна, який кілька років тому захищав Юрія Луценка за звинуваченнями, висунутими в часи президентства Віктора Януковича.

Так, адвокат Олександр Лисак називав його захисником разом із Олександром Мельником, Ігорем Світличним, Костянтином Дорошенком, Віктором Петруненком, Ігорем Фоміним, Андрієм Кузьменком, Ігорем Степановим та Ігорем Черезовим.