Чибінєєв вважає, що його родичі постраждали випадково

П'ятниця, 25 серпня 2017, 15:57

Військовий Валерій Чибінєєв, родичі якого зазнали поранень внаслідок вибуху на вул. Грушевського 24 серпня, вважає, що постраждали вони випадково.

Про це Чибінєєв заявив "Громадському".

"Я думаю, що це череда випадковостей і так сталося, що саме мої рідні проходили. Я не думаю, що хтось полював на родину. Рідні у Києві вперше, вони просто прогулювалися, дивилися визначні місця", - сказав він.

Також він повідомив, що у його дружини лікарі вийняли осколки з ноги, у тещі - з руки та шиї.

"Це були алюмінієві осколки, я приблизно знаю і здогадуюся з чого це (осколки), але офіційно це слідчі з'ясують", - зазначив військовий.

"Дружина поки шокована, перебуває у загальній палаті, у тещі стан стабільний. У друга теж стан стабільний, він в іншій лікарні зараз", - додав Чибінєєв.

Як відомо, внаслідок вибуху на вул.Грушевського у Києві постраждали троє осіб: дружина та мати дружини Чибінєєва та офіцер 79 ОМБР. 

Чибінєєв - командир роти снайперів 79-й окремої десантно- штурмової бригади десантних військ ЗСУ, звання Герой України отримав у серпні 2016 року. 

За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за статтею "Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".