Picodi змінює уявлення про знижки

Середа, 3 серпня 2016, 14:00

Часи, коли покупки доводилося відкладати в очікуванні сезону розпродажів, йдуть в минуле. Тепер за допомогою промокодів і купонів, які роздає безкоштовний сайт Picodi.com, можна купувати в інтернеті зі знижками цілий рік.

Смарт-шопінг — це нова мода серед інтернет-користувачів. Багато покупців мали можливість самостійно переконатися, що покупки через Інтернет набагато дешевше, ніж покупки в традиційних торговельних центрах і магазинах, адже в торгових центрах в ціні товарів закладена оренда торгових залів та інші побічні витрати.

Ідея смарт-шопінгу полягає в тому, що покупець не купує імпульсивно, а ретельно перевіряє відгуки, довго вибирає магазин і вивчає всі можливості зробити покупку за більш вигідною ціною. Цієї ідеї дотримується платформа Picodi, яка збирає на своєму сайті всі можливості заощадити на покупках.

Як працює Picodi?

Picodi (читається Пікóді з наголосом на о) являє собою величезний каталог інтернет-магазинів і знижкових пропозицій. Користувач може скористатися пошуком або подивитися добірку кращих акцій на даний момент, яку приготувала редакція порталу.

На персональній сторінці інтернет-магазину користувач знайде всі актуальні способи заощадити на покупці в цьому магазині: знижкові промокоди, акції і безкоштовну доставку.

Промокод — це умовна назва знижкового коду, кодового слова або бонусного коду, тобто комбінації букв і/або цифр.

Цей код потрібно скопіювати в спеціальне поле на сторінці кошика даного інтернет-магазину, і тоді користувач отримує заповітну знижку.

Де діють промокоди?

Промокоди з сайту Picodi діють у багатьох відомих і перевірених інтернет-магазинах України і світу. Знижки можна отримувати в Розетці і Комфі, в Ельдорадо і Алло, в Lamoda і Answear. Також представлені на сайті купони діють в таких відомих міжнародних магазинах як Asos, Aliexpress, Gearbest, Banggood і багатьох інших.

Важливо, що редакція забезпечує кожен промокод детальними умовами, слідуючи яким покупець може отримати знижку.

Скільки коштує користування Picodi?

Сайт Picodi повністю безкоштовний і за доступ до знижок не вимагає ні копійки. Всі знижки доступні без реєстрації. Але варто згадати, що зареєстровані користувачі (реєстрація безкоштовна) мають ряд переваг: можливість відкладати купони "на потім" і стежити за знижками в конкретних магазинах, отримуючи свіжі купони прямо на пошту.

Перейти на Пікоді >>