Долганов сам виявився деспотом

Вівторок, 24 квітня 2001, 18:14
Вадим Долганов, свіжа жертва тиску на вільне слово, тепер сам приміряє рясу тирана і гнобителя демократії. Він вирішив подати до суду на газету "Україна молода" і прес-секретаря українського прем'єр-міністра Наталію Зарудну.

"Зарудна і кореспонденти газети поширюють безсовістну, нічим не мотивовану брехню, яка порочить тим самим честь, достоїнство і ділову репутацію державного телебачення і його керівника", - такий висновок Долганова і правового управління Нацтелекомпанії. Додамо, що "Україна молода" опублікувала матеріали "Долгановщина" через край" і чи "Довго ще терпіти Долганова?"

До Зарудної у шефа держтелебачення окремі питання – поширення прес-секретарем "явно наклепницької інформації відносно керівника НТКУ дає право на звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити проти Н.Зарудної кримінальну справу за відповідною статтею".

У вівторок Наталія Зарудна перед прес-конференцією Ющенка повідомила журналістам, що всі члени Кабінету міністрів збираються підписати звернення до Кучми з проханням звільнити Долганова. Також прес-секретар прем'єра звинуватила Долганова у використанні механізмів геббельсовської пропаганди.

Інтерфакс-Україна