Лідер УНР вважає, що комуністи саботуватимуть імпічмент президента

Понеділок, 14 травня 2001, 16:46
Комуністи саботуватимуть внесення до порядку денного питання про імпічмент президента, вважає лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко.

"Комуністи завжди будуть підраховувати, якої кількості голосів буде не вистачати і завжди будуть не давати, то 10, то 15 голосів в залежності від ситуації. Вони грають свої політичні ігри і вони найбільше зацікавлені, щоб президентом був Леонід Кучма і у них буде стабільний електорат і стабільна підтримка", - заявив Костенко в інтерв'ю журналістам.

"Від правих сил у цьому питанні мало, що залежить, - сказав лідер УНР, відповідаючи на запитання кореспондента УП, - оскільки ми може консолідувати не більше сотні голосів".

Нагадаємо, що 26 квітня ця ініціатива набрала лише 209 голосів (необхідно 226). Тепер депутати, які активно виступають за імпічмент, ініціюють збір підписів за внесення цього питання до порядку денного і стверджують, що якщо буде зібрано 226 підписів то питання вноситься до порядку денного автоматично. Крім того 17 травня це питання знов винесене на голосування.

УП