Трудовики і аграрії вже сформували свої списки для ТУНДРи

Середа, 21 листопада 2001, 11:33
Виборчі списки блоку "За єдину Україну!" від партії "Трудова Україна" і Агарної партії України практично сформовані, повідомляють лідер групи "Трудова Україна" Ігор Шаров і член АПУ Катерина Ващук.

За словами Шарова, "Трудова Україна" збирається висувати у мажоритарних округах депутатів нинішнього скликання, які входять до однойменної депутатської групи, яка складається переважно з "мажоритарщиків". "Ми їх всіх будемо підтримувати", - заявив лідер групи.

Крім цього, партія збирається висунути у мажоритарних округах декількох депутатів - членів групи "Трудова Україна", які пройшли до парламенту нинішнього скликання за списками інших партій.

За словами Шарова, політвиконком "Трудової України" уповноважив його представляти партію в об'єднаному штабі майбутнього виборчого блоку "За єдину Україну!". У цей час формуються виборчі штаби партії в областях, містах і районах. Практично щодня проходять наради всіх представників партій-учасниць блоку, в тому числі, на місцевому рівні.

Ващук повідомила, що АПУ практично завершила роботу над формуванням списку кандидатів від партії, які увійдуть у виборчий список блоку "За єдину Україну!". Кожна обласна організація АПУ, відзначила вона, делегує своїх представників. За її словами, партія також визначила кандидатів, які висуватимуться в мажоритарних округах.

Партійні конференції, за словами Ващук, пройдуть до 1 грудня, а 8 грудня відбудеться з'їзд АПУ. Виборчий штаб АПУ, зазначила вона, сформований і працює. Виборчі штаби сформовані і в кожній обласній і районній організації партії. Партії-учасниці блоку координують роботу своїх виборчих штабів. Згодом буде сформований єдиний виборчий штаб блоку.

Інтерфакс-Україна-Вибори