ВІЙНА КОМПРОМАТІВ РОЗПОЧАЛАСЯ. ОПРИЛЮДНЕНІ РОЗМОВИ ЮЩЕНКА ТА ОМЕЛЬЧЕНКА

Середа, 9 січня 2002, 13:12
Докази "брехні і нечесності" Віктора Ющенка в середу були представлені керівником агенції "Рух-прес" Дмитром Понамарчуком та лідерами руху "За доброчесність у політиці" Валерієм Рубцовим та Олександром Ігнатенком.

На суд громадськості були представлені записи розмов, які 13 грудня велися по мобільному телефону між лідером блоку "Наша Україна" та столічним мером Олександром Омельченком. На думку Понамарчука, їхній зміст свідчить про те, що саме Віктор Ющенко вважає "політикою і мораллю у політиці".

Власне розмови, ймовірно, стосувалися підготовки до голосування про відклик Віктора Медведчука. А у своєму виступі від 25 грудня Ющенко на питання про роль його блоку у відставці лідера СДПУ (О), відповів, що "Медведчука зняв сам Медведчук". Це в інтерпретації колишнього прес-секретаря Вячеслава Чорновола і номера п'ятого в списку Народного Руху Богдана Бойка і є прямим доказом нечесності лідера "Нашої України".

Що стосується походження та достовірності записів, то Дмитро Понамарчук повідомив, що він гарантував своїм джерелам анонімність заради їхньої особистої безпеки та те, що експертизу було проведено. Яка саме експертиза і ким вона проводилася, Понамарчук уточнювати відмовився.

www.pravda.com.ua