Бюджетний комітет пішов по руках

П'ятниця, 6 грудня 2002, 17:27
Парламентський комітет з питань бюджету, скоріш за все, очолить представник групи "Народний вибір", вважає співголова групи Микола Баграєв.

На думку Баграєва, таке рішення більшості стане досить обгрунтованим, оскільки "Народний вибір" не брав участі в формуванні коаліційного уряду.

"На нараді групи були ухвалені пріоритети законодавчої роботи на майбутній рік, в яких чітко сказано, що діяльність групи буде нерозривно пов'язана з діяльністю комітетів Верховної Ради", - відзначив депутат.

Баграєв упевнений, що "кандидатура Миколи Солошенка від "Народного вибору" є обгрунтованою і бажаною для більшості фракцій і депутатських груп". "Солошенко зарекомендував себе як жорсткий прагматик, професіонал, як людина, готова співробітничати з усіма конструктивними парламентськими силами", - зазначив Баграєв.

На його думку, "всі спірні моменти, що стосуються призначення голови бюджетного комітету, пов'язані зі спробами окремих депутатських груп і фракцій зайвий раз заявити про свою амбіційність".

"У цьому питанні "Народний вибір" займає жорстку, але в той же час прагматичну позицію: незаполітизована робота бюджетного комітету, очолюваного Солошенком, стане прикладом професіоналізму і конструктивізму роботи парламентської більшості", - вважає він.

Інтерфакс-Україна