У ЛЬВОВІ НАПАЛИ НА ПАРТІЮ ЯНУКОВИЧА, ЗАЛИШИВШИ НАПИС "ЗА ДОНЕЦЬК"

П'ятниця, 14 листопада 2003, 12:19
У ніч на п'ятницю невідомі розбили вивіску Партії регіонів на будинку у Львові, де знаходиться офіс обласної організації партії, залишивши напис "За Донецьк".

Крім того, як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на першому поверсі розбиті кілька шибок у вікнах офісів інших організацій, розміщених у цьому будинку.

Сам офіс Партії регіонів не постраждав, оскільки він знаходиться на третьому поверсі будинку.

Коментуючи інцидент в інтерв'ю агентству, керівник обласної організації Партії регіонів Олексій Радзієвський заявив, що розцінює його "як спробу спровокувати відповідні агресивні дії", завіривши в той же час, що "партія на поводу в екстремістів не піде".

Радзієвський також повідомив, що в нього є підозри щодо того, хто міг це зробити, однак немає доказів, тому називати конкретні імена зарано. Разом з тим він заявив, що організація обов'язково звернеться в міліцію з відповідною заявою.

Крім того, у п'ятницю зранку обласне представництво блоку "Наша Україна" поширило заяву свого керівника, народного депутата Петра Олійника, у якому підкреслюється, що львівське представництво блоку "жорстко засуджувало і засуджує провокації проти партнерських політичних партій, культурних і громадських організацій".

Як відомо, лідером Партії регіонів є прем'єр-міністр України Віктор Янукович.