Литвин подарував Януковичу Біблію для спокою душі та побажав перемоги на виборах

П'ятниця, 9 липня 2004, 12:42
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, лідери депутатських груп і фракцій та члени Уряду привітали прем’єр-міністра України Віктора Януковича з днем народження і подарували йому Біблію.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Даруючи Главі Уряду Біблію, Литвин сказав, що у цій священній книзі він "завжди знайде спокій душі, з її допомогою завжди нормалізує сердечний ритм, а тоді буде нормальний ритм й в Україні, нормальна політична температура в державі".

Литвин також побажав Януковичу витримки, впевненості і перемоги у президентських виборах.

Вітаючи Януковича, спікер парламенту, також зазначив, що "цей день народження для Януковича є незвичним, несхожим на інші, адже він пов‘язаний з передвиборчою кампанією".

"В наших силах зробити все належне, щоб довести, що нинішній Уряд є народним, народні депутати є дійсно народними, і з цього конгломерату може бути витворений справді народний президент", - наголосив Голова Верховної Ради.

Янукович подякував за привітання і сказав: "Все що ми з вами разом робили, ми робили від щирого серця, від душі, працювали на совість, і я хотів би, щоб ми з вами ще зробили багато в нашій державі, і головне об‘єднали суспільство заради майбутнього, заради наших дітей. Я вважаю, що в нас є для цього всі можливості, і головне – воля".