Янукович буде PRитися на Олімпіаді за рахунок туристичної фірми

Четвер, 5 серпня 2004, 13:53
Президент Леонід Кучма не їде до Афін на Олімпіаду, натомість туди поїде чинний прем'єр, кандидат у президенти Віктор Янукович.

Про це повідомив на прес-конференції голова Держкомспорту Микола Костенко.

"Президент остаточно не визначився з поїздкою, але найпевніше, що він не поїде, принаймні з АП до нас заявки не надходило", - сказав Костенко.

Також Костенко повідомив, що планується, що Янукович приїде до Афін 11 серпня на п'ять-шість днів.

За словами Костенка, в складі офіційної делегації, яка розміститься на теплоході "Роттердам", будуть присутні 200 людей, які відправлятимуться двома етапами.

Перші сто людей будуть з 12 по 21 серпня, а друга група із ста осіб перебуватиме з 21 по 30 серпня. Сама Олімпіада відбуватиметься 13-29 серпня.

У складі делегації будуть шість міністрів, шість голів облдержадміністрацій, начальники управлінь спорткомітету, спонсори і члени національного олімпійського комітету. Водночас прізвища цих чиновників на прес-конференції названо не було.

Також Костенко відзначив, що "жодної копійки державних коштів на утримання цієї делегації не виділяється". "Це все позабюджетні кошти", - додав він.

За його словами, "розміщення учасників делегації проводиться за рахунок туристичної фірми, яка є партнером національного олімпійського комітету".

Назву цієї туристичної фірми також повідомлено не було.

"Українська правда"

Читайте також:

КУЧМА ЇДЕ НА ОЛІМПІАДУ. ЗА ГРОШІ КІРПИ ЧИ САМСУНГА?