МЕДВЕДЧУК НАКАЗАВ ОГОЛОСИТИ ЯНУКОВИЧА ПРЕЗИДЕНТОМ ДО 12 ГОДИНИ НОЧІ. На Банкову звозять снайперів

Неділя, 21 листопада 2004, 14:47
Голова адміністрації президента Віктор Медведчук вибрав сценарій уже опівночі з 21 на 22 листопада оголосити Віктора Януковича переможцем за результатами попереднього підрахунку голосів.

Таку установку Медведчук дав главі Центвиборчкому Сергію Ківалову, повідомляють джерела "Української правди".

За словами джерела, будинок АП підготовлений до тривалої облоги - на дахах й в окремих кімнатах верхніх поверхів будівель по Банковій підготовлені вогневі точки для снайперів.

У ніч на неділю у дворі АП установили біотуалети для спецназівців.

Охорона одержала тверду вказівку - пропускати в будинок АП співробітників строго за списком, а в список увійшли тільки співробітники не нижче керівників управлінь адміністрації президента.

Крім того, джерело в українських спецслужбах повідомив, що ФСБ Росії проводить "надсекретну операцію": ними надруковано на своїй території й доставлено в Україну 1,5 мільйона бюлетенів, виготовлених на спеціальному папері, просоченому хімічною речовиною, що знебарвить зроблені в ході голосування відмітки.

Бюлетені рівномірно впроваджені в масиви легальних бюлетенів, отриманих територіальними виборчими комісіями Києва й ряду центральних областей України, де в першому турі явно лідирував Ющенко.

"Українська правда"