Наступник Піскуна почав кадрові чистки з "нашоукраїнця"

Субота, 12 листопада 2005, 09:41

Згідно з наказом Генерального прокурора Олександра Медведька з посади прокурора Чернівецької області звільнено Володимира Мойсеєнка.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Чернівецької облпрокуратури, підставою для звільнення стала подана Мойсеєнком заява про звільнення із займаної посади за власним бажанням.

Виконуючим обов'язки прокурора області призначено першого заступника прокурора області, державного радника юстиції ІІІ класу Віталія Поцілуйка.

Мойсеєнко повернувся працювати в органи прокуратури на посаду заступника обласного прокурора після помаранчевої революції, під час якої він очолював юридичну службу обласного штабу "Наша Україна".

Прокурором області Мойсеєнка було призначено в липні цього року після переведення Миколи Гошовського прокурором сусідньої Івано-Франківської області.

Поцілуйко, який родом з Чернівецької області, працює заступником прокурора понад 5 років. За цей час він неодноразово виконував обов'язки прокурора області, а також нетривалий час сам побував на посаді прокурора Буковини.