Янукович розповів, як закликав донецьких повертатися

Субота, 3 грудня 2005, 11:42

Лідер партії регіонів Віктор Янукович переконаний, що його партія переможе на парламентських виборах навесні 2006 року.

В цьому він запевнив учасників позачергового з'їзду партії, який проходить у суботу в кінотеатрі "Зоряний".

"Рік тому ми стояли на Привокзальній площі, і наших прихильників було 40 тисяч. Вони лише чекали сигналу, щоб захистити наш вибір. З глибокою біллю я закликав їх повертатися назад, але я сказав, що ми скоро повернемось. Щоб повернутися, нам знадобився рік", - сказав Янукович.

Він звинуватив нову владу в непрофесіоналізмі і підриві довіри народу до влади. Він також нагадав, що влада не виконала свої обіцянки, які давала на Майдані.

"Невдахи і дилетанти роблять помилку на помилці... Нова влада виявилась наскрізь корумпованою. Карнавал на Майдані похитнув віру людей у владу", - заявив Янукович у своєму виступі.

"Не дарма ж народ сказав: рік Майдану – рік обману", - зазначив Янукович під оплески учасників з'їзду.

"Наша команда готова взяти відповідальність за вирішення створених проблем. Всі разом ми створимо Україну нашої мрії... Разом переможемо і зробимо життя щасливішим. І це відбудеться навесні з Божою допомогою", - зазначив Янукович, завершивши промову словами "Регіони - до перемоги!".

На початку з'їзду партії Янукович запропонував ввести до політради нових членів партії, зокрема Тетяну Засуху, Євгена Кушнарьова, Володимира Сівковича. В той же час, з'їзд відмовив у прийнятті до політради Миколі Гапочці, мотивуючи це тим, що він на одному з каналів обіцяв 70% на користь Юлії Тимошенко.

На з'їзді присутні члени партії Ринат Ахметов, Борис Колесников, екс-голова ЦВК Сергій Ківалов та представник держдуми Росії.

Українська правда