Богатирьова зробила стільки, як половина БЮТ

Субота, 14 липня 2007, 14:24

Під час роботи третьої сесії Верховної Ради п'ятого скликання голова фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова прийняла 26 громадян, а члени фракції БЮТ – 50.

Як повідомляє в суботу інформуправління парламенту, всього за цей час відбулося 30 особистих прийомів громадян керівниками парламентських комітетів і фракцій.

Всього на особистих прийомах побувало понад 300 відвідувачів, від яких отримано 323 письмових звернення. Це на 20% більше ніж під час роботи другої сесії Верховної Ради України п´ятого скликання.

Зустрічі проходили у приймальні Верховної Ради відповідно до графіку особистого прийому громадян, який затверджується розпорядженням голови Верховної Ради.

Найбільше громадян звернулося до комітетів Верховної Ради з питань правосуддя; з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією; у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів.

За допомогою до народних депутатів зверталися переважно соціально незахищені верстви населення, серед яких особи похилого віку, пенсіонери, інваліди, ветерани Великої Вітчизняної війни, багатодітні сім´ї, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС.

Під час особистих прийомів відвідувачами було порушено більше 330 питань. Найчастіше їх турбували проблеми забезпечення законності та охорони правопорядку (49% від загальної кількості порушених питань), соціального захисту та пенсійного забезпечення населення (14 %), житлового, комунального та шляхового господарства (11 %). Громадяни зверталися також з питань реформування економіки, сільського господарства, охорони здоров´я.