Відомство Цушка звинувачують у заготівлі адмінресурсу

Понеділок, 30 липня 2007, 18:14

Екс-начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Віталій Ярема звинувачує міліцію в підготовці адміністративного ресурсу на позачергових виборах Верховної Ради.

Про це заступник керівника Київського міського штабу блоку "Наша Україна - Народна самооборона" сказав на прес-конференції, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на Українські новини.

"Сьогодні вже проводяться попередні заходи для того, щоб використовувати адміністративний ресурс, а також унеможливити роботу тих представників міліцейського керівництва, що не хочуть миритися з такою політикою, що проводить МВС", - сказав Ярема.

Крім того, він повідомив, що МВС здійснює виписку студентів навчальних закладів міністерства з місця постійного проживання й організовує їхню прописку в гуртожитках Києва.

"(Це робиться) для того, щоб керувати передвиборним процесом у столиці", - припустив Ярема.

Він також повідомив, що МВС проводить кампанію із звільнення багатьох керівників оперативних служб (служби зовнішнього спостереження, служби прослуховування) для того, щоб замістити їх людьми, готовими виконувати незаконні накази.