Луценко відбився від питання про Омельченка "комсомольським загоном"

Вівторок, 7 серпня 2007, 15:19
Відсутність Петра Порошенка у списку блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" є наслідком реакції цієї політичної сили на вимогу громадян щодо очищення її лав.

Про це заявив журналістам на прес-конференції лідер блоку Юрій Луценко.

"Наш блок відрізняється від всіх інших політсил тим, що вміє чути людей і реагувати на їх вимоги. Люди вимагали від "Нашої України та партій союзників очищення списків, приведення туди людей, які взірцями принциповості. Сторінка, коли при кермі "Нашої України" стояла попереднє керівництво давно перегорнута. Сьогоднішній список НУНС – є доказом очищення і омолодження його рядів", - додав він.

Водночас на запитання, що у списку роблять такі люди, як Іван Плющ, Олександр Омельченко, Володимир Стельмах, Луценко відповів: "Будь-який відповідальний політик має приводити не лише нові обличчя, але й спиратись на досвід попередників. ...Ніхто не говорив, що ми ведемо комсомольський загін. Ми казали, що ведемо політиків, які можуть принести нову якість роботи".

Водночас перед цим у спілкуванні з журналістами на закид про одіозність особи Омельченка, Луценко попросив ставити йому запитання, а не нав’язувати свою думку.