Тимошенко уже знайшла перших несправедливих чиновників

Понеділок, 4 серпня 2008, 18:03

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко незадоволена діями місцевої влади Чернівецької області щодо виплати компенсацій постраждалим від стихії.

Так, в інтерв'ю журналістам у Чернівецькій області прем'єр повідомила про намір провести селекторну нараду з представниками місцевих органів влади постраждалих від повені регіонів України.

За словами Тимошенко, під час селекторної наради обговорюватиметься питання щодо своєчасної виплати компенсацій постраждалим громадянам, повідомляє прес-служба уряду.

"Мене дуже не задовольняє, як сьогодні виплачуються авансові платежі постраждалим від повені громадянам", - заявила прем'єр.

Вона повідомила, що місцева влада свідомо занижує обсяги майнових збитків громадян і відповідно занижується сума виплати компенсацій.

"Я матиму суттєву предметну розмову з представниками органів місцевої влади, бо так до людей ставитися не можна", - сказала Тимошенко.

Прем'єр повідомила, що у понеділок вона відвідала декілька сіл Чернівецької області, поспілкувалася з місцевими мешканцями, відвідала їхні будинки і переконалася у тому, що місцева влада сьогодні несправедливо ставиться до людей.