Тимошенко продовжує воювати з Банковою в дусі Брежнєва

Понеділок, 15 вересня 2008, 19:38

Мешканці Мукачевого скаржаться прем’єр-міністру Юлії Тимошенко на тиск місцевої влади.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Кабміну.

В ньому зазначається, що протягом двох останніх днів до будинку уряду надходять телеграми наступного змісту: "Шановна Юліє Володимирівно, всіх мукачівців силою вивели на трасу. Не боїмося! Люди все розуміють. Чекаємо виборів - там все буде ясно".

"Мукачеве не працює - всі установи, в тому числі школи й лікарні, у приказному порядку людей вивели на трасу", - цитує прес-служба листи, в який ідеться про "Ланцюг єднання" на підтримку президента.

Окрім того, зазначає прес-служба, на підтримку діяльності уряду і прем’єр-міністра Юлії Тимошенко "щодня продовжують надходити сотні телеграм від пересічних громадян, зокрема, з Донецька, Маріуполя, Шахтарська, Єнакієвого, Моршина, Канева, Жашкова, Маніківки, Тячева, Виноградова, Бердичева, Чигирина, Миколаєва, Конотопа, Чернівців, Сум приблизно такого змісту: "Ми мешканці Донбасу підтримуємо Уряд України. Юлія Володимирівна, Ваша Коаліція на вірному шляху. Донбас з Вами, Донбас чекає змін і надія на Вас. Донбас - за коаліцію".

"Або, наприклад, такого змісту: "Я, Олена Р., громадянка України, повністю підтримую дії уряду. Вважаю, що Юлія Володимирівна Тимошенко йде правильним шляхом, який приведе до перемоги у боротьбі за справедливість", - інформує прес-служба.

Це вже не перше повідомлення прес-служби уряду про подібну письмову підтримку уряду громадянами. Перше таке повідомлення з'явилось у п’ятницю. До цього практику поширення листів підтримки використовували прес-служби Віктора Януковича та Леоніда Кучми в моменти політичних криз для обох діячів.