КрілЄЦ пропонує Тимошенко покаятися

Субота, 6 вересня 2008, 12:33

Партія "Єдиний центр" закликає БЮТ "проголосувати за відміну прийнятих антиконституційних законів та повернутися до виконання коаліційної угоди".

Про це йдеться в заяві політради партії, поширеній у суботу.

"Прийняття фракціями БЮТ, Партії регіонів та КПУ у Верховній Раді законопроектів, що руйнують чинний конституційний лад у державі – є змовою заради узурпації влади в Україні", - йдеться в заяві.

"Причиною таких дій стали особисті владні амбіції Юлії Тимошенко, яка реалізувала сценарій по знищенню демократичної коаліції, який вигідний антидержавним силам як в Україні, так і за її межами", - вважають у партії.

"Заради амбіцій свого лідера, БЮТ постійно ігнорував виконання коаліційної угоди. Ця політична сила зрадила партнерів по демократичному табору, своїх виборців та національні інтереси України. Результатом таких дій стала реальна загроза втрати державного суверенітету та встановлення корумпованого владного режиму", - йдеться в заяві.

"Єдиний центр" також закликає всі політичні сили України виступити з консолідованою позицією щодо подій у Грузії.

"Україні потрібно негайно вжити дієвих заходів щодо посилення національної безпеки та обороноздатності держави, включаючи достатній рівень фінансування Збройних сил України. Ми закликаємо посилити заходи щодо інтеграції України до дієвої системи колективної безпеки", - наголошується в заяві.