Одеса: червоні прапори, колона байкерів, "мінування"

Понеділок, 9 травня 2016, 13:17

В Одесі біля пам'ятника Невідомого матроса підняли червоні прапори з назвами полків, які брали участь у Другій світовій війні.

Як повідомляє ЛІГА.net, покласти квіти до вічного вогню зібралося понад тисячу осіб.

Червоні прапори тримали в руках люди літнього віку.

У рамках акції Безсмертний полк учасники акції принесли портрети своїх предків, які брали участь у Другій світовій війні, а також загиблих на Куликовому полі.

May 9, 2016

Біля Вічного вогню зібрався стихійний мітинг, учасники якого читали вірші й співали військові пісні.

Ті, хто прямував на Куликове поле, скандували: "Одеса – місто герой!", "Бандерівські бєси – геть із Одеси!", "Донбас, ми з тобою!".

Між тим, на Куликовому полі перевіряють інформацію про мінування. Як повідомляє поліція області, сигнал про вибуховий пристрій на площі надійшов у чергову частину Приморського відділку об 11:23.

Згодом одеська поліція повідомила, що у результаті перевірки жодних вибухових пристроїв не виявлено. Поліцейські намагаються встановити, хто надав неправдиві відомості поліції.

У свою чергу, депутат від фракції "Народний фронт" Андрій Левус повідомив, що в Одесі поліція зупинила колону байкерів із червоними прапорами. Люди з прапорами періодично пориваються дістатися на Куликове поле, зазначив він.