Через інцидент на Житомирщині усунули з посади керівника відділення поліції

Четвер, 21 січня 2021, 12:04

На Житомирщині через повідомлення про свавільні дії підлеглих усунули з посади керівника Малинського відділення поліції, а працівників групи реагування відсторонили від виконання службових обов’язків.

Джерело: поліція Житомирщини

Дослівно: "Працівники групи реагування відсторонені від виконання службових обов’язків до завершення перевірки та прийняття кінцевого рішення. Матеріали розслідування будуть скеровані до територіального управління ДБР".

Деталі: 20 січня з’явилася інформація, що поліцейські на Житомирщині могли побити хлопця, щоб той зізнався у викраденні автомобіля. За повідомленням про ймовірні неправомірні дії правоохоронців неподалік села Маклаївка у Малинському районі було призначено службове розслідування.

На цей час у діях поліцейських Малинського відділення встановлено низку порушень. Відтак 21 січня відповідним наказом начальника ГУНП керівник підрозділу усунутий із посади, працівники групи реагування відсторонені від виконання службових обов’язків до завершення перевірки та прийняття кінцевого рішення.

Зазначається, що працівники інспекції з особового складу УКЗ ГУНП продовжують розслідування.

Дослівно поліція: "Головне управління Нацполіції в області висловлює вибачення юнакам та їх родинам за дії співробітників. Позиція керівництва принципова – об’єктивно розібратись у ситуації та притягнути винних до відповідальності згідно із законом".