1 листопада 2001

Архів

Новини
20:23
У Харкові спростовують "Независимую газету" про плани платити за Ту-154 грошима та шинелями офіцерів
19:42
Кравчук знайшов спільне, що об'єднує Тігіпка, Пинзеника, Ющенка та Медведчука
19:10
Таліби збили американський літак і захопили декількох американців
18:05
До блоку Ющенка готові увійти 17 партій
16:42
Земельний ринок – новий вклад капіталів
Прийняття земельного кодексу і появу з 2005 р. ринку землі в Україні повинно породити нові напрямки для великих вітчизняних капіталовкладень. Як і у випадку з приватизацією підприємств, коли значні капітали "крутилися" в сфері консолідації пакетів акцій, так і у випадку із землею, "консолідація" земельних угідь зажадає значних грошових коштів.
16:38
Сибірська виразка вже в Європі
16:11
Марчук знайшов морський слід у загибелі Ту-154
15:54
Крісті та Сотбі продовжують відкривати світу невідомі італійські імена
Налякані міжнародною ситуацією та нещодавньою аварією в аеропорту Мілану італійці, як і всі інші, бояться літати літаками. Наслідком цього стала порівняно невелика кількість італійських покупців, які були присутні на аукціонах Крісті та Сотбі, що відбулися минулого місяця у Лондоні.
14:57
Хочеш миру – готуйся до війни
У четвер ввечері на сайті Ради нацбезпеки було оприлюднено офіційний прес-реліз за підсумками зборів РНБО під егідою Кучми, які були присвячені боротьбі з різноманітними "агресіями" у інформаційному просторі взагалі та інтернеті зокрема. Тепер, як можна зрозуміти з повідомлення, народ має смакувати тільки таке речення: "Радою національної безпеки і оборони України прийняті відповідні рішення, які будуть введені в дію Указом Президента України".
14:39
За Шевченка "Реал" пропонував астрономічні суми
Віце-президент італійського "Мілана" Адріано Галліані заявив, що за форварда збірної України Андрія Шевченка мадрідський "Реал" влітку цього року пропонував астрономічні суми. Але він же і додав, що клуб абсолютно не зацікавлений у такій трансферній угоді.
14:03
Віце-спікер став теоретиком чорного PR
Найчорніший PR припаде на кінець виборчої кампанії, коли вже буде пізно подавати в суд. Такий висновок зробив віце-спікер Верховної Ради Степан Гавриш на засіданні Харківського прес-клубу. Гавриш передрікає, що найближчим часом всі політики довідаються про себе багато чого цікавого і невідомого.
13:27
Світ починає тверезіти
Продажі спиртного падають
Алкогольний ринок також став жертвою глобального сповільнення економічного зростання, що посилилося після терактів 11 вересня. Одночасно і незалежно один від одного Diageo і Allied Domecq, які посідають відповідно перше і друге місця у світі з виробництва спиртних напоїв, оголосили про зниження попиту на свою продукцію в окремих секторах ринку.
13:06
МВС закликало ЗМІ провести роз'яснювальну роботу щодо наслідків жартів про білий порошок
12:20
CNN закликало своїх журналістів обмежити показ кадрів військових дій
12:19
Кабул і Мазарі-Шаріф візьмуть до початку Рамадана
12:19
У розвалині ВТЦ знайшли велику партію золота і срібла
11:52
В Україні політикам треба "нарощувати товсту шкіру щодо журналістської критики" - США
11:32
Посол Грищенко відмовляється коментувати чутки про своє призначення міністром оборони
11:15
Ющенко готується стати "почесним громадянином Львова"
11:07
У вбивстві Ромашка брали участь четверо
10:38
Ваше слово, пане Ющенко!
У вузьких колах жартують, що сьогодні для того, щоб привернути до себе увагу, Ющенку довелося б надіти на себе тюрбан, щоб хоч чимсь нагадувати про арабську тематику, дуже популярну тепер в столиці США. Може, саме з цієї причини він вирішив не приїжджати до Вашингтону на конференцію "Україна на шляху до зрілої державності". Існує ще одна версія, що Ющенку просто немає чого сказати.
10:24
Лобановський називає кандидатів в збірну України
Головний тренер збірної України Валерій Лобановський за десять днів до матчу плей-офф зі збірною Німеччини назвав список з 22 футболістів, які готуватимуться до цих ігор.
10:11
Тимошенко вимагає телеспростування
09:40
Кінах заспокоїв США фактом зростання нового покоління українців
09:36
"Спартак" завершив Лігу Чемпіонів без перемог
В середу пройшли останні матчі групового турніру Ліги чемпіонів, які остаточно визначили невдах та переможців груп. Так, московський "Спартак", поступившись на виїзді "Фейеноорду", завершив Лігу чемпіонів без жодної перемоги, до того ж, новоспечені чемпіони Росії, посівши останнє місце, залишилися без єврокубків.