6 червня 2000

Архів

Новини
21:10
Українські політики та експерти про підсумки візиту Клінтона в Україну
Існують дві точки зору на візит Клінтона в Україну. Перша - це те, що він відвідав Україну як проблемну країну (зважаючи на Чорнобильську АЕС). Друга полягає у тому, що Клінтон візитом показав те, яке значення приділяють США Україні у регіоні центральної та східної Європи.
19:50
Євген Марчук визначатиме долю Юлії Тимошенко
Війна на газовому ринку триває і набуває все нових і жорстоких форм. Віце-прем'єр з питань паливно енергетичного комплексу Юлія Тимошенко не пішла в депутати і тепер чекає на визначення своєї долі.
16:15
Адвокати Лазаренка заявляють, що Кучма причетний до перерахування грошей за кордон
Захисники українського екс-прем'єра Павла Лазаренка мають в своєму розпорядженні документи, які свідчать про причетність вищих посадових осіб України, зокрема, президента України Леоніда Кучми, до перерахування грошей за кордон.
13:45
Дата закриття ЧАЕС - головний акцент у висвітленні візиту Клінтона у західній пресі
Візит Клінтона - втіха для занепокоєної України, вважають аналітики агентства Reuters, коментуючи підсумки візиту президента США в Україну. Хоча цей візит тривав лише 6 годин, пише Reuters, проте він залишив Україні трохи більше впевненості. Клінтон під час виступу перед тисячами людей на Михайлівській площі був усміхнений та задоволений, чого йому бракувало під час візиту до Росії.
13:05
Російська преса не схильна переоцінювати підсумки візиту Клінтона у Київ
Російська преса, як завжди, дуже стримано оцінює результати візиту президента США Біла Клінтона в Україну.
Російська газета "Сегодня", кажучи про виділену зі сторони США допомогу Україні у сумі $78 млн., робить висновок, що мова йде не стільки про Чорнобиль, скільки про непряме фінансування політичного устрою в Україні...
Реклама: