8 вересня 2000

Архів

Новини
19:41
Єхануров вийшов з НДП. З принципових міркувань
Єхануров покинув ряди НДП. Це означає, що партія продовжить критику на адресу уряду Ющенка. Пустовойтенко, лідер партії, вже відкрив військові дії проти свого послідовника,і, судячи по натяках і недомовленостях Єханурова, збирається перейти у відкриту атаку.
17:58
Хай живе Український суддя Замковенко, самий гуманний суддя в світі!..
Чекаєте розгляду певної резонансної справи, потім йдете до букмекерської контори і ставите на сторону, яка, бодай, теоретично якось пов'язана з владною кон'юнктурою. Сумнівів немає, ви переможете.
16:20
Долганов розчищає плацдарм. Для своїх?
Вадим Долганов підписав наказ про звільнення віце-президента Національної телекомпанії України Юрія Захарченка.
15:37
Пінчуку перекриють трубу
Україна і Росія стоять на порозі промислової війни. І постраждати від неї можуть далеко не останні в нашій країні люди, запідозрені північним сусідою в нечесній конкуренції.
14:56
Екс-керівник концерну "Орлан" закликав Тимошенко подати у відставку
Скандал навколо арешту чоловіка віце-прем'єра України здобуває "конкретного" продовження. Цього разу до голосів, що виступають за відставку Юлії Тимошенко, приєднався і відомий в Україні бізнесмен, який нещодавно теж став держслужбовцем.
14:29
Російська преса передчуває скандали в уряді України
Російська преса продовжує обговорювати можливу урядову кризу в Україні. У п'ятницю відразу два московських видання - "Новая газета" і "Время МН" присвятили статті цій темі.
13:03
В Інтернеті Кучма не популярний
На Інтернет-порталі www.brama.com протягом кількох тижнів проводиться віртуальне голосування по оцінці діяльності президента України Леоніда Кучми. Яке до того ж супроводжується коментарями відвідувачів.