8 грудня 2019

Архів

Публікації

Як обрати басейн. Поради тренерів з плавання

Для того, щоб плавання принесло максимум користі та задоволення, важливо правильно та усвідомлено підійти до вибору басейну.

Подкаст "Кляті питання": Що буде з Державним бюро розслідувань та чому звільнили його керівника?

Що ДБР зробило за останні роки? Чому бюро прийшлось перезавантажувати, а його директора звільняти? Що зміниться у структурі цього органу, після того, як закон про перезапуск ДБР вступить у силу? Відповідаємо на ці питання у подкасті
Колонки

Параска Плитка-Горицвіт і децентралізація: що буде зі спадщиною мисткині

Новини
22:40
Новини економіки: нова програма МВФ, зміцнення гривні, "Укрзалізниця"
Головні економічні новини вихідних
22:29
Міністр оборони США анонсував новий транш військової допомоги Україні
Міністерство оборони США готується надати наступний транш військової допомоги Україні.
21:42
Учасники акції під ОП чергуватимуть до вечора понеділка або безстроково
Учасники мітингу біля Офісу президента мають намір чергувати до вечора понеділка, але допускають перетворення акції на безстрокову.
21:10
МВС готує законопроєкти для підвищення пожежної безпеки
МВС ініціюватиме підвищення відповідальності за порушення правил протипожежної безпеки.
20:49
"Норманді": Гончарук запевняє, що про здачу націнтересів не йдеться
Прем'єр Олексій Гончарук запевняє, що під час переговорів у Нормандському форматі в понеділок не може йти мова про здачу національних інтересів України.
19:29
У поліції розповіли, скільки людей прийшли на Майдан і на Банкову
В акції "Червоні лінії для Зеленського" на Майдані Незалежності в Києві у неділю взяло участь 8 тисяч осіб. На мітингу, що проходить на Банковій увечері, присутні близько 2 тисяч людей.
19:19
Гончарук каже, що Україна взимку не змерзне без російського газу
Прем'єр Олексій Гончарук запевняє, що в Україні цієї зими не буде енергетичної кризи, незалежно від результатів переговорів з російським "Газпромом".
18:10
Прем`єр-ліга. "Динамо" програє в Києві "Зорі"
У завершальному матчі 17 туру української Прем`єр-ліги київське "Динамо" поступається луганській "Зорі" із рахунком 1:2.
18:06
фото, відео, доповненоНа Банковій ставлять намети
До Офісу президента на Банковій стягуються люди. Активісти встановили кілька наметів і мають намір лишитися на ніч.
18:00
Став відомий графік Зеленського під час "нормандського саміту"
Президент України Володимир Зеленський перед початком саміту "нормандської четвірки" проведе зустріч з лідерами Франції та Німеччини.
17:54
Більшість німців відмовляться від різдвяної ілюмінації заради клімату
Більшість німців збираються зменшити використання святкової підсвітки під час різдвяних і новорічних свят з міркувань захисту клімату.
17:41
ООС: 3 обстріли протягом дня, без втрат
Протягом дня в неділю збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню, українські військові внаслідок обстрілів не постраждали.
17:24
Пристайко: у Парижі маємо пам'ятати про інтереси всіх українців
Україна на переговорах у "нормандському форматі" в першу чергу планує захищати інтереси своїх громадян по обидві сторони лінії зіткнення на Донбасі.
16:45
Гончарук доручив відсторонити керівника ДСНС Одещини
Прем'єр Олексій Гончарук доручив відсторонити від виконання обов‘язків на час розслідування пожежі в Одеському коледжі керівника ГУ ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака, його заступника із профілактики Михайла Вовка, а також керівника Департамента освіти Олександра Лончака.
16:14
Папа Римський молиться за успіх "нормандської зустрічі"
Папа Римський Франциск висловив надію на те, що зустріч в "нормандському форматі" увінчається успіхом, і закликав молитися за це.
16:01
доповнено"Червоні лінії": у Львові на мітинг вийшло більше тисячі людей
У Львові більше тисячі людей вийшли на мітинг щодо "червоних ліній", які не має перетнути президент Володимир Зеленський на саміті в "нормандському форматі" в понеділок.
15:14
ЗМІ опублікували топ-10 підприємств-забруднювачів повітря в Україні
У 2018 році Маріупольський МК ім. Ілліча, розташований в Маріуполі, очолив рейтинг підприємств-забруднювачів повітря в Україні.
14:56
Напередодні "Норманді" у Парижі закликали зупинити російську агресію
Напередодні саміту у "нормандському форматі" у Парижі пройшла акція "Підтримай Україну! Зупини російську агресію!". Відео
14:28
Криклій повідомив, хто в МІУ відповідатиме за авіацію і залізницю
Перший заступник міністра інфраструктури Дмитро Абрамович відповідатиме в МІУ за залізницю і "Укрпошту", а заступник міністра Олег Ющенко - за авіаційний транспорт.
13:59
Президент Литви підтримав Україну перед "нормандією" і закликав РФ виконати Мінські угоди
Президент Литви Гітанас Науседа висловив підтримку Україні напередодні "нормандського саміту" і закликав Росію виконувати Мінські домовленості.
13:38
Президентка Естонії підписала 2700 різдвяних листівок
Президент Естонії Керсті Кальюлайд напередодні Різдва підписала 2700 листівок, в яких вітання написані естонською, англійською, російською, французькою та німецькою мовами.
13:27
У Мінську знову мітингують проти інтеграції з РФ
Учасники акції заявили про "нелегітимність всіх угод", підписаних президентами Білорусі і Росії. Відео
12:53
Уряд Франції продовжить пенсійну реформу попри масові протести в країні
Уряд Франції не відмовиться від свого суперечливого плану пенсійної реформи, попри широкомасштабні страйки та демонстрації профспілок та працівників.
12:17
Зеленському на Майдані нагадали про "червоні лінії" у Нормандії
На Майдані Незалежності проходить акція "Червоні лінії для Зеленського", учасники якої хочуть окреслити "червоні лінії" для президента перед зустріччю "нормандської четвірки", що відбудеться 9 грудня. 
11:55
Керувати УЗ не обов'язково повинен залізничник – Криклій
Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів про своє бачення того, хто може очолити "Укрзалізницю", якщо там відбудеться зміна керівництва.
11:48
Разумков: Від успіху "Норманді" залежить майбутнє країни
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що від успіху перемовин в рамках "нормандської зустрічі" залежить майбутнє країни. 
11:35
Членом наглядової ради "Укрзалізниці" може стати Лещенко
Кабінет міністрів України затвердить двох нових членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця" - представників від держави. Переможцями конкурсного відбору стали Сергій Лещенко та Олег Журавльов.
11:00
Прем'єр Британії обіцяє знизити рівень міграції у разі перемоги на виборах
Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон пообіцяв знизити рівень імміграції, якщо його Консервативна партія виграє на виборах у четвер.
10:58
Ядерне роззброєння: КНДР провела "дуже важливий тест" на полігоні, який обіцяла закрити
Північна Корея провела "дуже важливий тест"  на місці запуску супутника "Сохе" - полігоні для ракетних випробувань, який Пхеньян обіцяв закрити.  
09:57
Наступниця Меркель закликала вжити заходи проти Росії через вбивство у Берліні
Глава Християнсько-демократичного союзу Німеччини (ХДС) Аннегрет Крамп-Карренбауер закликала вжити нових заходів проти Росії у зв'язку з вбивством грузина в центрі Берліна на початку цього року.
09:19
Домовленість з МВФ відкриє Україні шлях до макрофіну від ЄС - посол
Домовленість України з Міжнародним валютним фондом щодо трирічної програми також відкриє шлях для отримання макрофінансової допомоги Євросоюзу.
08:53
Під завалами коледжу в Одесі виявили ще два тіла: кількість жертв зросла до 10
В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час розбору завалів внаслідок пожежі виявлено тіла ще двох осіб, кількість жертв трагедії зросла до 10.
07:59
У Німеччині чекають від Москви готовності йти назустріч Києву
Напередодні зустрічі у "нормандському форматі" глава МЗС Німеччини Хайко Маас зажадав від Москви більшої готовності йти назустріч Києву для вирішення конфлікту на Донбасі.
07:00
Головні новини суботи і ночі: 8 грудня - день жалоби, допомога МВФ
8 грудня в Україні оголошено день жалоби, Україна та МВФ домовилися про нову програму – новини, які були актуальні 7 грудня.
06:12
У суботу бойовики 10 раз порушили "тишу", один військовий загинув, троє поранених
7 грудня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, під час обстрілів загинув один військовослужбовець ОС, ще двоє зазнали поранень, один – бойову травму.
04:45
Facebook оштрафували за оману користувачів
03:37
Віце-президент США відмовився розсекретити зміст своєї розмови з Зеленським
Віце-президент США Майк Пенс відхилив прохання голови Палати представників розвідки Адама Шиффа розсекретити зміст своєї розмови 18 вересня з президентом України Володимиром Зеленським.
02:42
США і "Талібан" відновили переговори
США і рух "Талібан" після тримісячної перерви відновили мирні переговори.
01:00
Нова програма МВФ допоможе економіці України зростати швидше — Гончарук
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук впевнений, що завдяки новій програмі співпраці з МВФ в Україні з'явиться більше робочих місць і відбудеться зростання зарплат.
00:11
Подкасти відтепер можуть поборотися за Пулітцерівську премію
Адміністрація Пулітцерівської премії заснувала нову категорію нагороди у сфері журналістики — її вручатимуть за аудіо матеріали, зокрема подкасти.
23:32
В Сирії внаслідок авіаударів загинули щонайменше 20 мирних жителів 
Внаслідок авіаударів сирійської армії та російських військ на північному заході Сирії загинули щонайменше 20 мирних жителів.
Реклама: