9 листопада 2000

Архів

Новини
21:26
У Росії незадоволені українською кампанією проти обхідної труби
Київ розпочав енергійну кампанію за збереження транзиту російського газу через свою територію. Залучені всі сили країни - від дипломатичних і економічних до військових, пише Весті.ru.
20:54
Епопея добігає кінця: Проді умовив Київ на обхідну трубу
Український психоз через спорудження обхідного газопроводу успішно згасив президент Єврокоміссиї Романо Проді. ЄС обіцяє не зменшувати об'єми транзиту газу через Україну, а Київ погодився, що його труби все одно не вистачає для двократного збільшення постачання палива до Європи.
17:46
Марчук готується до виборів, вважає "Батьківщина"
Відповідь партії Тимошенко апарату РНБО
Тимошенко і Марчук продовжують обмінюватися ударами. Цього разу, використовуючи свої структури. Тимошенко - свою партію "Батьківщина", Марчук - апарат РНБО.
15:44
Гарант знайшов ще одну тему для Марчука
Кучма підтримав кампанію комітету Драча з приборкання російської преси, що виходить з приставкою "в Україні". Але тепер інформаційною політикою перейматиметься ще й Рада безпеки і оборони.
13:04
Україна стає центром міжнародних релігійних скандалів
Релігійне життя в Україні вже не є внутрішньою справою країни. Як завжди ця, здавалося б, виключно гуманітарна область, круто замішана на міжнародній політиці і входить до сфери інтересів Росії.
12:17
Афера Тимошенко и Лазаренка спровокувала "Газпром"
Німецька "Зюддойче цайтунг" описує скандальну схему, за якої постраждав російський бюджет. Газета подає деякі подробиці "афери, проверненої Лазаренком і Тимошенко".