13 червня 2000

Архів

Новини
22:00
Коментар УП
Прем'єр Віктор Ющенко розцінює відкриття кримінальної справи проти працівників Національного банку України як "політичну подію". Коментар був дуже коротким і для того, щоб відреагувати на цю скандальну заяву Київського прокурора, Ющенко особисто прибув до студії каналу СТБ.
20:55
Прапор FT підхоплює київська прокуратура
Проти працівників Національного банку України розпочато карну справу за фактом зловживання службовим становищем при розпорядженні валютними коштами в 1997-1998 роках, що призвело до тяжких наслідків.
15:15
В Україні буде створена зона UA
Створення національної доменної зони - одне з питань, що обговорювались на круглому столі "Держава та Інтернет" , який проходив у санаторії "Конча Заспа", повідомляє AIN.
14:45
Коментар
Всі ці показники експерт Українського центру політичних та економічних досліджень (УЦПЕД), заввіділом Інституту прогнозування НАНУ Володимир Сиденко в інтерв'ю УП назвав надмірно оптимістичними. За його словами, ці показники можуть бути реальними, лише якщо в економіці України зберігатиметься сучасна ситуація.
13:10
Молочні ріки в наступному році знову не заллють Україну
"Аж" на 1 відсоток зросте середня зарплатня наступного року. Саме такий показник запланував уряд у постанові про формування бюджету на 2001 рік. Це - без врахування працівників сільського господарства. Таким чином, чиновники стверджують, що середньостатистичний робітник чи службовець отримуватиме середньорічну зарплату 279 грн 39 копійок.