16 червня 2001

Архів

Новини
20:45
СДПУ(О) отримала посаду першого заступника губернатора Закарпаття
18:57
Кучма остаточно оговтався. І поставив Захід на місце
Кучма відчуває себе настільки упевнено, що знову і знову повчає ті країни Заходу і західні структури, які наважилися засумніватися в його добрих і демократичних намірах. Кучма, як і раніше, прагне змінити систему влади і нав'язати свої правила гри. Він не виправдовується. Він стверджує. Він таврує. Він знову нами керує…
17:44
Так "господарники" стають політиками
Мер Києва Олександр Омельченко вирішив балотуватися до Верховної Ради по одномандатному округу в столиці. Водночас Омельченко буде висувати свою кандидатуру на вибори столичного голови. Вже після підбиття підсумків голосування, яке відбудеться у один день – 31 березня 2002 року – ООО скаже, де залишиться працювати. А поки він пропонує провести в Києві Олімпійські ігри та етап Формули-1.
15:07
Війна з каналом. Чи за канал?
Пристрасті навколо каналу 1+1 розпалюються. Можна уявити ступінь невдоволення декотрих представників української влади досить об’єктивною політикою новин каналу. Оскільки пан Рабинович уже висловив свою думку стосовно статті в "Нью-Йорк таймс", "Дзеркало тижня" звернулося за коментарем до співвласника Студії 1+1 громадянина Німеччини Бориса Фуксманна.
15:04
Потебенько хоче піти. Його не відпускають
Декілька вірогідних джерел в кінці цього тижня повідомляли про те, що генпрокурор Михайло Потебенько подав президенту заяву про відставку. Впливовий тижневик "Дзеркало тижня" з посиланням на експертів повідомив про це в суботу. Тим часом, генпрокурор у суботу був помічений серед офіційних осіб, які проводжали президента в поїздку.
Реклама: