24 травня 2001

Архів

Новини
19:02
Ухвалена нова редакція закону про референдум з пропозиціями президента
18:31
Кінах-оптиміст
Кінах зустрічається з фракціями і роздає реверанси направо і наліво. Особливо на ліво. Останню його заяву про необхідність "дуже істотно переосмислити" умови співпраці з МВФ - сигнал комуністам, з якими він зустрічається у понеділок.
17:03
На посаду українського прем'єра обрано центриста
Співробітник фонду Карнегі у Вашингтоні Андерс Ослунд вважає, що Кінах буде виконувати обов'язки прем'єра цілком гідно. "Це людина, яка за час своєї кар'єри не нажила собі ворогів". "Це означає, що уряд буде слабим. Але в той же час свідчить про те, що повного скасування реформ, втілених в життя Ющенком, не буде", - додав Ослунд.
16:22
"Гонгадзе і наркокіллери"
Потебенько підтверджує легенду
Гонгадзе вбили хулігани-наркомани. Прихильником цієї версії услід за шефом МВС Смирновим став генпрокурор. Це Потебенько дав зрозуміти в Одесі, де він з'явився перед пресою після кількох місяців забуття.
16:17
Дрейф України
Вибір президентом України нового прем'єра навряд чи переконає Захід у спрямованості нестабільної влади України. Анатолій Кінах в більшій мірі президентська людина. Він не повстане проти недемократичних методів Кучми.
15:58
Кучму запросять давати свідчення у справі побиття Єльяшкевича
15:39
Пінчук отримав 60% частки України на ринку Росії
12:58
Ющенко буде лоббістом... Кінаха
Перед правими фракціями
Віктор Ющенко пообіцяв кандидату на посаду прем'єра Анатолію Кінаху допомогти у переговорах з правими і переконати їх голосувати за Кінаха. Таку інформацію повідомив журналістам лідер фракції "Демсоюзу" Олександр Волков.
12:34
Тігіпко зосередився на перемозі у майбутніх виборах. Тому не піде в уряд
12:26
Ющенко консультується для створення демблоку. У "Феофанію" приїдуть Порошенко і Удовенко
12:17
Доля Кінаха вирішиться майбутнього вівторка
226 голосів необхідни Кінаху 29 травня для того, щоб стати прем'єр-міністром. Праві готуються саботувати голосування.