24 серпня 2004

Архів

Новини
17:01
"Український вибір"
На ґрунті "нашизму", цій крайній формі ідеологічної агресії проти українського народу, порозумілися дві ВЛАДНІ партії — КПУ й СДПУ(о). Російська спрямованість ідеології СДПУ(о), цькування "Нашої України" органічно поєднуються з КПУ. "Ліберальна імперія" Чубайса стала в Україні реальністю.
15:56
Донецький осередок партії за Януковича буде підтримувати Ющенка
Донецький облосередок партії Всеукраїнське об’єднання лівих "Справедливість" відмовився виконувати
11:44
24 серпня весь Нью-Йорк побачить кольори України
в день 13-ї річниці незалежності України, вперше в історії Сполучених Штатів Америки найвищу будівлю Нью-Йорка – Емпайр Стейт Білдінг
11:15
У промові президента "Медведчуківщини більше, ніж Кучми"
Політолог назвав нинішній курс української влади "інформаційною війною проти власного народу та міжнародної спільноти
00:57
Прощання Кучми
"Деякі пігмеї від політики намагаються прорватися до влади під гаслом "Україна – без Кучми". В одному я можу запевнити усіх своїх співвітчизників – Кучма без України не буде ніколи. Любов до рідної вітчизни демобілізації не знає. Державники за покликанням у відставку не йдуть навіть тоді, коли завершується черговий термін їхньої служби".
00:00
Вибір України
Режим Кучми перетворився на беззаконня. Стеження, яке влада нещодавно установили за мною – це прояв тоталітаризму. У демократичній державі це викликало би скандал, але в Україні це загальноприйнято. Моя коаліція навчила 100 тисяч громадян для роботи у комісіях, щоб запобігти фальсифікації виборів.