25 грудня 2000

Архів

Новини
19:41
У Кучми буде своє політбюро
Політична криза провокує Кучму до активізації бюрократичного потенціалу. За місяць після оприлюднення плівок Мороза "гарант" створює політраду і призначає її секретарем Пустовойтенка.
18:25
Християнcькі мотиви у творчості Кучми
Радників Кучми, що рекомендують розігнати парламент, побільшало. Християнсько-демократична партія запропонувала "гаранту" ініціювати розпуск Верховної Ради, якщо "парламентська більшість не відновить роботу".
17:18
Поставте по гетьману свічку…
Кучма тепер гетьман. Цілком серйозно. Голова Координаційної ради з питань розвитку українського козацтва Іван Білас в понеділок особисто вирішив поліпшити президенту настрій, повідомивши його про присвоєння звання гетьмана.
16:46
Мороз розповів всю правду
...У Мельніченка є ще матеріали, які особисто Мороз не хоче оприлюднювати, однак "все залежить в цьому випадку від президента". "Як сказав Микола Мельниченко, він тривалий час документував розмови в кабінеті президента, і у нього досить матеріалів для того, щоб підтвердити злочинність дій посадових осіб".
16:00
Справою Гонгадзе буде займатися розвідка
СБУ вирішила посилити склад оперативної групи центрального апарату, яка працює над справою Гонгадзе за рахунок розвідників і контрразвідників. До її складу, крім того, увійдуть експерти і фахівці технічних служб.
13:24
Кнут і пряник Москви
Російський газ, який Україна перебере понад квоту страхового фонду, буде оформлятися у держборг за космічною ціною - 160-170 доларів за тисячу кубометрів. За врегулювання газових відносин із Києвом Путін у понеділок висловив подяку своєму віце-прем'єрові Христенку.