Ночь в КГГА. ФОТОРЕПОРТАЖ

74 просмотра
Александр Пилюгин
Четверг, 5 декабря 2013, 14:26

Фотограф Александр Пилюгин провел ночь в КГГА и пообщался с людьми, которые отдыхали после дневного дежурства на #евромайдане.

Сергій,20 років та його друг Ісус Христос,11 років.Радзюк Ісус Христос Володимирович,приїхав з батьком,священником Української Автокефальної Православної Церкви до Києва з Житомира майже тиждень тому.Батько на нічному чергуванні на майдані. 
У Сергія 24 татуювання,Ісус теж собі хоче,бо навіть в лаврі у батюшок є татушки і вообщє Церква скоро розвалиться
У Сергія 24 татуювання,Ісус теж собі хоче,бо "навіть в лаврі у батюшок є татушки і вообщє Церква скоро розвалиться "
 
 
Валентин Jackson,корінний киянин,нікого не боїться бо його кожен беркутівець знає.
Валентин "Jackson",корінний киянин,нікого не боїться бо його "кожен беркутівець знає".

 

 
Макс,єврей з Донецька.Вважає себе євреєм,хоча має також вірменську,російську та езитську (курдську) кров.Причисляє себе до переконаних європейців.
Макс,єврей з Донецька.Вважає себе євреєм,хоча має також вірменську,російську та езитську (курдську) кров.Причисляє себе до переконаних європейців.
 
 
Юрко,народився в Південній Кароліні,США,14 років проживає в Україні.Переїхав з Києва в село Крячківка на Полтавщині,одружений на українці,яка надзвичайно готує,має трьох дітей,державні виплати за яких приносить родині близько 300 доларів на місяць.Каже що їх в селі цілком вистачає.Здобув музичну освіту,займається кобзарством.Організовує в Крячцівці кобзарські табори та цех,де виробляє інструменти та навчає студентів. 
 
 
 
 
Христина(ліворуч) та Юля,волонтери-медики,навчаються в Івано-Франківському національному медичному університеті на шостому курсі.Чергують у КМДА з 6 вечора до 6 ранку,потім відсипаються у знайомої.Христя отримала попередній розподіл за спеціальністю лікар загальної практики,сімейний лікар,а Юля -психіатрія.Розчаровані. 
 
 
 
Шведи,працюють в SCANIA,надзвичайно задоволені перебуванням тут і зараз,вважають себе щасливими бо зі Скандинавіі,переконують ,що погода там не завжди така похмура,як показують в серіалі "Міст/Broen" .Глузують з Carl Bildt,типу той хотів помститися росіянам за шведів під Полтавою але облажався. 
 
 
 
 

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Гречневая каша со вкусом смерти. Как лохматый пес Кузя пережил оккупацию Ирпеня. Аудиоверсия
Режиссер Евгений Афинеевский: Важно не дать миру привыкнуть к войне в Украине, как привыкли к войне в Сирии
Неделя мобилизации в РФ, псевдореферендум на оккупированных территориях, Лиман – главное о войне за неделю
"Документалистика заняла главное место в украинской киноиндустрии": организаторы фестиваля Kharkiv MeetDocs
Все публикации