Януковичі нарешті шукатимуть соціальні кошти і ніч не спатимуть

Вівторок, 7 липня 2009, 13:15

"Регіонал" Олександр Єфремов заявляє, що у вівторок засідання ВР не розпочнеться.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів у кулуарах ВР.

За його словами, експерти від ПР протягом наступного вечора і ночі підготують пропозиції щодо джерел фінансування підвищення соціальних стандартів.

"Ми поставили завдання, що наші спеціалісти за ніч відпрацювали законопроект, в якому були б відображені джерела щодо наповнення витрат на підвищення мінімальної зарплати та пенсії", - сказав він.

"Я думаю, завтра зранку ми назвемо ті джерела, за рахунок яких можна без інфляційних процесів та без додаткових емісійних коштів вирішити дану проблему", - наголосив Єфремов.

За його словами, пленарний день в середу розпочнеться з погоджувальної ради, на якій обговорюватимуться пропозиції регіоналів та вирішено, як діятиме парламент далі.

Він також спростував, що Партія регіонів вимагає позитивного голосування по законопроекту Папієва щодо підвищення прожиткового мінімуму та рівня мінімальної зарплати і пенсії.

"Ми не вимагаємо позитивного голосування. Ми вимагаємо, щоб уряд виконував закон про мінімальну зарплату відповідно до розрахунків, які надав їхній же ж уряд і їхнє міністерство праці, і який був опублікований на сайті міністерства 19 червня поточного року", - сказав він.