Колесніков: Кисельов вже нікому не потрібен. Він залишився сам з собою

Понеділок, 5 жовтня 2009, 21:45

Регіонал Борис Колесніков вважає конфлікт навколо виключення з партії Василя Кисельова "дешевою міліцейською провокацією".

Про це він сказав в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву самого Кисельова про те, що йому погрожували кримські однопартійці.

"Кисельов став жертвою дешевої міліцейської провокації в Криму. Коли йому сказали, через ЗМІ та з його слів, що проти нього готують мало не замах, є замовники... Це майже дитяча історія: якщо є замовники і готується замах, то чому міліція попереджає про це Кисельова, а не заарештовує замовників, не дає Кисельову охорону?", - сказав Колесніков.

"Ви помітили, що як тільки він не при владі, він вже нікому не потрібен. Ні Москалю, ні тим, хто намагався створити провокацію. Вже немає ні замовників, ні підрядників. Залишився Василь Олексійович сам з собою", - додав він.

Як відомо, раніше Кисельов заявив, що після його критики дій спікера АРК Крим Анатолія Гриценка один з кримських регіоналів "пригрозив ломиком проломити голову".

"Тоді я почав активно підтримувати Москаля (начальника кримської міліції Геннадія Москаля) в його боротьбі проти цих елементів. Ми з Москалем в різних політичних силах, в різних полюсах, але за духом ми з ним солідарні", - зазначив він.