У Азарова хочуть закрити велику годівницю

Середа, 9 лютого 2011, 16:43

Кабмін пропонує скасувати захист товарів та документів голографічними захисними елементами як такий, що не відповідає законам.

Як повідомляє прес-служба Мінюсту, на засіданні уряду 9 лютого Кабмін ухвалив постанову, якою визнав такими, що втратили чинність, низку актів уряду з питань захисту документів і товарів голографічними захисними елементами.

Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, ухвалюючи таке рішення, Кабмін виходив з того, що законами України не врегульовано обов’язковість застосування голографічного захисту документів та товарів.

"Голографічний захист було запроваджено указами президента, а також постановами Кабміну, що були видані відповідно до зазначених актів президента", - йдеться у повідомленні.

Лавринович повідомив, що Кабмін рекомендуватиме президенту визнати такими, що втратили чинність, деякі укази президента з питань захисту документів і товарів голографічними захисними елементами.

"Постанова Кабміну, якою визнаються такими, що втратили чинність, урядові акти з питань захисту документів і товарів голографічними захисними елементами, вступить в силу одночасно з втратою чинності указів президента", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Матеріали за темою