Яценюк поїхав на молитву, про яку дізнався з інтернету

Неділя, 8 травня 2011, 19:07

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк у неділю взяв участь участь в акції "Молитва пам'яті", яка відбулася в селі Маяки Біляївського району Одеської області.

Як повідомляє прес-служба партії, представники шести українських церков – УПЦ Московського патріархату, УПЦ Київського патріархату, Української греко-католицької та Української римо-католицької церков, єврейської та мусульманської общин Одещини - провели панахиду за загиблими в роки Другої світової війни жителям регіону.

По закінченні акції Яценюк сказав журналістам, що дізнався про панахиду з інтернету, і приїхав сюди, адже саме така акція відповідає його відчуттю цього дня.

"2005 року генеральна асамблея ООН оголосила 8-9 травня Днями примирення та пам'яті, щоб робити висновки з уроків історії. На жаль, часто таких висновків не роблять, і трагедії повторюються. Світ знову стоїть на порозі страшних викликів, і не можна допустити війни", - підкреслив політик.

"Ми повинні пам’ятати, що Україна – одна з країн-переможниць в Другій світовій війні, Україна – одна з країн-засновниць Організації Об’єднаний Націй. Ніхто не може відібрати в українських бійців їхнього подвигу, але ніхто не повинен замовчувати трагедію українського народу", - підкреслив лідер "Фронту Змін".

Українська правда