Діаспора пікетуватиме посольства України

Середа, 2 листопада 2011, 17:46

Українська діаспора пікетуватиме посольства України за кордоном.

Про це йдеться у листі, надісланому на адресу акції "Вперед!".

"Міжнародний рух українців "За повернення на Батьківщину" з італійської Генуї і громадянський рух "Мала Батьківщина" заявили про приєднання до акції протесту, що відбудеться 3-го листопада під стінами Верховної Ради.

"Ми підтримуємо всі прогресивні сили, які виступають за відновлення в Україні законних прав та гарантій соціального захисту наших громадян. Ми вважаємо великою честю для себе сказати "Геть!" тим корумпованим ділкам, які сьогодні називаються в народі "Верховна Зрада!", - йдеться у листі.

"Сьогодні всі ми робимо одну і ту ж справу – створюємо нову Державу, яку ми з гордістю зможемо залишити нашим дітям та онукам!", – зазначили в своїй заяві представники української діаспори.

Лідери діаспори звернулися до співвітчизників, які перебувають за кордоном, з закликом 3 листопада прийти до посольств України в Італії, Іспанії, Португалії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Канади, США, Австралії, Російської Федерації та в інших країнах.

Нагадаємо, 3 листопада представники понад 250 організацій вийдуть під стіни Верховної Ради та вимагатимуть її саморозпуску.