На вертодромі Януковича провели показ мод

Неділя, 7 жовтня 2012, 10:54

На вертолітному майданчику, який будували нібито для президента Віктора Януковича на схилах Дніпра, 4 жовтня провели показ колекцій моди.

Подіум на вертодромі облаштували спеціально для дизайнерки Олени Мігдісової, йдеться в сюжеті ТВі.

Сама дизайнерка заявляє, що орендувати таке місце для заходу дуже просто, для цього треба просто подзвонити в "аеротаксі".

"Будь-яка людина, якщо повірить у себе, не буде думати, що це щось нереальне, зможе тут провести захід. Я нічого не платила", - сказала Мігдісова.

Однак її чоловік, бізнесмен з Донецька Віктор Мігдісов зазначив, що це все організували партнери: "Не май сто рублів, а май сто друзів".

Мігдісов – бізнес-партнер сина президента. Його компанія ТОВ "Композит" будує для корпорації Олександра Януковича "МАКО". Бізнесмен також відновлює Межигірський монастир, який знаходиться поруч із парканом резиденції президента.

Директор вертолітного майданчика, друг Мігдісова Олег Лисюк також стверджує, що "на сьогоднішній день будь-який бажаючий може орендувати злітно-посадкові місця за певний тариф".

Внизу ж під вертодромом знаходиться 5-поверхова будівля, всередину якої журналістів не пустили.

За словами Лисюка, внизу будуть ресторан, офіси, концерт-хол.

"Тут буде найбільший в Україні, а може й у Східній Європі центр обробки даних. Силіконова долина – це, звичайно, дуже круто. Але тим не менше", - сказав він.

Фото з показу мод дивіться на ТаблоID