Двісті безіменних депутатів поскаржились українцям на блокування Ради

Середа, 3 квітня 2013, 21:45

На сайті Верховної Ради оприлюднене звернення народних депутатів до українців, в якому вони скаржаться на "постійні блокування".

Імена депутатів та їхня партійна приналежність в заяві не вказана.

"Ми, народні депутати України, які підписали це звернення, як і ви, обурені тим, що у Верховній Раді замість плідної законодавчої роботи відбуваються постійні блокування, лунають ультиматуми та екстремістські заклики", - сказано в документі.

"Ми, як і ви, обурені тим, що замість прийняття необхідних людям законів, які б сприяли виведенню країни з кризового стану, поліпшували умови життя та захищали конституційні права і свободи громадян, в сесійну залу вносяться пропозиції, що розколюють суспільство, поділяють його за мовними, етнічними та релігійними ознаками", - йдеться в заяві.

Депутати поскаржились українцям

Окрім того, неназвані депутати нагадали та засудили інцидент під парламентом, коли депутатів від Партії регіонів "обстріляли сніжками".

"Ми переконані, що так далі продовжуватися не може і цьому треба покласти край!

Ми готові до конструктивної та відповідальної роботи", - обурюються безіменні парламентарі.

"Саме тому ми звертаємося до всіх колег-депутатів з закликом припинити спілкуватися мовою ультиматумів та шантажу, а згадати про свої обіцянки і обов’язки перед виборцями, перед народом України. Україні потрібен дієвий народний парламент!", - підсумовується у їхній заяві.

Під заявою, згідно з інформацією на сайті ВР, підписався 241 народний депутат.

Як відомо, до Партії регіонів входить 208 парламентаріїв, до "Батьківщини" – 99, "Удару" – 42, "Свободи" – 36, Компартії – 32, позафракційних депутатів у парламенті 27.

Українська правда