Екс-мер Черкас: "орли" губернатора залякують мою дружину

Понеділок, 8 липня 2013, 11:15

Глава Черкаської ОДА Сергій Тулуб причетний до залякування дружини екс-мера Черкас Сергія Одарича.

Про це Одарич написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Если в течении 15 минут не закроешь магазин, ты узнаешь, кто мы такие!", - саме таку погрозу, за словами Одарича, висловив його дружині Анжелі чоловік, який представився начальником Податкової інспекції міста Черкаси.

Дружині екс-мера Черкас погрожують

Він повідомив, що близько 15.30 чоловік зателефонував у магазин "Марель", що на Чигиринській, 15. Представився Байбузом Юрієм Михайловичем, начальником ДПІ міста Черкаси. Уточнив у дівчини-продавця, чи дійсно власником магазину є Одарич Анжела Августинівна, і передав, щоб Анжела терміново з ним зв'язалася.

"Анжела була вдома і, отримавши повідомлення, зателефонувала за вказаним номером мобільного телефону. Байбуз (чи особа, яка ним назвалася) наказав закрити магазин і в понеділок з "усіма документами" з'явитися до нього.

"Пане Тулубе, невже ви щиро вірите, що вам вдасться мене залякати такими дзвінками? Чи викликами в прокуратуру у п'ятницю пообіді? Чи закриттям магазину?", - зазначає екс-мер, якого 24 квітня депутати міської ради відправили у відставку.

"Обіцяю вам одне - за все доведеться відповісти. І вам, і вашим виконавцям. Ви перейшли межу", - написав у "Фейсбуці" Одарич.

Анжела Одарич уже подала заяву в обласну прокуратуру.

Українська правда