Голова Державіаслужби повернувся до роботи після скандалу із Саакашвілі

Середа, 2 вересня 2015, 17:21

Голова Державіаслужби Денис Антонюк повернувся до виконання обов'язків.

Цю інформацію "Українській правді" підтвердили у прес-службі Мінінфраструктури.

Антонюк був відсторонений "до закінчення службового розслідування", яке почали після скандального засідання комісії Державіа, де стався скандал між Антонюком і головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі.

Прес-секретар Державіа Наталія Терлецька в ефірі каналу 24 повідомила, що "в розпорядженні Кабміну було написано, що його (Антонюка – ред.) відсторонено до завершення розслідування. Розслідування завершене".

В прес-службі Мінінфраструктури пояснили "Українській правді", що результати розслідування уже передали в Кабмін і він ухвалить остаточне рішення.

Як відомо, 26 червня голова одеської ОДА Михеїл Саакашвілі різко розкритикував Антонюка через прийняті Державіаслужбою рішення про допуск та недопуск низки авіакомпаній на ринок України і зокрема – Одеси.

Наступного дня президент Петро Порошенко заявив, що Антонюк буде відсторонений, а у його відомстві проведуть службове розслідування.

Пізніше Антонюк написав генпрокуророві Віктору Шокіну заяву про незаконне відсторонення себе від посади через неправомірні, за його словами, дії одеського губернатора Михеїла Саакашвілі.

Українська правда