Погоджувальну Раду почали з вшанування загиблих в Авдіївці хвилиною мовчання

Понеділок, 6 лютого 2017, 11:58

Народні депутати розпочали засідання погоджувальної ради із вшанували загиблих в Авдіївці українських солдатів хвилиною мовчання.

"В ході боїв загинуло цілий ряд наших героїв, які віддали своє життя, щоб був мир і спокій в Україні, в державі, в усіх сім’ях. І я хотів би, щоб ми разом вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв", - сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"Герої  не вмирають! Слава Україні!", - додав Парубій.

Також Парубій відзначив активність уряду і суспільства у допомозі жителям Авдіївки.

"Взаємодія наших військ, а також урядовців, які швидко і ефективно діяли по тому, щоб забезпечити мирних жителів теплом і водою і всім необхідним. І парламенту, який швидко звернувся до всіх парламентаріїв світу з закликом засудити російського агресора. Взаємодія усіх чинників. І, найголовніше, суспільства, яке проявило масову мобілізацію і підтримку наших бойовиків і мирних жителів продемонструвало, що Україна єдина", - зазначив Парубій.

Як повідомлялось, за період загострення ситуації в Авдіївці, з 29 січня, Збройні сили України втратили 10 бійців, ще близько 70 військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілів.

Українська правда