Березенко просить Ситника показати докази його причетності до "реклами" НАБУ

Четвер, 4 жовтня 2018, 11:21

Заступник голови фракції БПП Сергій Березенко просить керівника НАБУ Артема Ситника оприлюднити докази його причетності до появи компрометуючої реклами на лайтбоксах в Київському метро.

Про це він сказав в кулуарах Верховної Ради 4 жовтня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не почув чіткого звинувачення в словах пана Ситника. Він натякнув, що я маю стосунок до зовнішньої реклами. (Якщо є докази – ред.), що я займаюся чимось, будь ласка, нехай публічно надасть, і я буду мати право оскаржити це в судовому порядку і захистити свою честь, гідність і ділову репутацію", - сказав нардеп.

Березенко запевнив, що "ніякого стосунку до будь-якого розклеювання на засобах транспорту" ні він, ні його родина не має.

"Якщо є якась протилежна інформація, то я звертаюся до НАБУ, перевірте зараз детально і публічно, вийдіть до журналістів і скажіть, що є конкретні факти, що до цього має стосунок народний депутат Сергій Березенко, і тоді я буду за це відповідати. На сьогоднішній день це просто голослівні висловлювання", - підсумував нардеп.

Як повідомлялося, 3 жовтня директор НАБУ Артем Ситник натякнув, що за акціями і розміщенням рекламних матеріалів, спрямованих на дискредитацію НАБУ, стоять перший заступник глави СБУ Павло Демчина і заступник голови фракції БПП Сергій Березенко.