Прем'єр-ліга: 16 тур завершився перемогою "Динамо" над "Олімпіком"

Неділя, 1 грудня 2019, 21:47

У заключному матчі 16 туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" з рахунком 3:1 здолало донецький "Олімпік".

Поєдинок пройшов у неділю, 1 грудня, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

У першому таймі була повна перевага киян, хоча зуміли відзначитися забитими м`ячами обидві команди.

На 37-й хвилині воротар донеччан Георгій Пеньков помилився на виході і Артем Беседін ударом головою вразив уже порожні ворота - 1:0. Номінальні господарі миттєво відігралися. Після помилки Артема Шабанова Шахаб Зехеді ударом у кут воріт переграв Дениса Бойка - 1:1.

До 37-ї хвилини у киян було ще пара моментів, щоб пробити ворота "Олімпіка", але виручав Пеньков. На початку другого тайму тричі небезпеку біля воріт "Динамо" створював Зехеді, але динамівцям щастило.

На 73-й хвилині за фол на Олександрі Караваєву був вилучений Андрій Кравчук. Граючи у меншості "Олімпік" посипався. На 79-й хвилині після пасу від Караваєва Беседін ударом з кількох метрів оформив дубль - 2:1.

На 87-й хвилині "Динамо" забиває комфортний для себе третій гол. Після прострілу від Володимира Шепелєва замикає простріл Де Пена - 3:1.

Інші матчі 16 туру завершилися з наступними результатами: "Львів" - "Дніпро-1" - 0:2, "Зоря" - "Карпати" - 2:0, "Ворскла" - "Колос" - 1:0, "Десна" - "Олександрія" - 2:0, "Шахтар" - "Маріуполь" - 1:1.