Зеленський подякував захисникам неба: Партнери бачать, на що здатна передана Україні зброя

Понеділок, 8 травня 2023, 22:05

Президент Володимир Зеленський подякував Повітряним силам та іншим родам військ, які боронять небо, за його словами, партнери бачать ефективність використання переданої Україні зброї.

Джерело: вечірнє звернення Зеленського

Пряма мова Зеленського: "Наші захисники неба – бійці Повітряних сил та інших родів військ, які залучені до оборони від ракет і "Шахедів" терористів, – цими днями просто молодці! Надихають не лише нас. Партнери бачать те, на що здатні українці, те, на що здатна в наших руках передана нам зброя, те, які ми ефективні, коли діємо разом заради нашої спільної безпеки".

Деталі: За його словами, успіхи українців в обороні проти російської агресії – це антидот проти інших агресій. Він підкреслив, що світ повинен бачити, що вільний народ здатен захистити свободу від загарбників.

"Можемо ми – отже, зможуть інші. Якщо будуть діяти так само сміливо, так само влучно й так само разом з іншими вільними народами. Дякую кожному нашому воїну, який дає Україні цей результат! Дякую кожному партнеру, який допомагає нашим воїнам саме тією зброєю, яка потрібна для результативності!", - сказав президент.

При цьому він особливо відзначив роботу воїнів 96-ї Київської зенітної ракетної бригади.