"Олімпійський" відкрили після реконструкції

50 переглядів
9
Неділя, 9 жовтня 2011, 15:07

У суботу в Києві урочисто відкрився Національний спортивний комплекс "Олімпійський", який стане головною ареною майбутнього Чемпіонату Європи з футболу.

Глядачам показали двогодинне феєричне шоу, в якому взяли участь 2500 волонтерів і більше 500 артистів з усього світу, передає Інтерфакс-Україна.

Парадом по реконструйованій арені пройшли легенди вітчизняного спорту та юніори українських футбольних клубів.

Для гостей церемонії заспівали Гайтана, Таїсія Повалій, Ані Лорак та інші зірки української естради. Завершилася церемонія 40-хвилинним виступом всесвітньо відомої колумбійської співачки Шакіри і піротехнічним шоу.

Реконструкція НСК "Олімпійський" проходила згідно з вимогами УЄФА до стадіонів класу "Еліт" - з новою системою безпеки, збільшенням кількості підходів до стадіону та шляхів евакуації, системи відеоспостереження з моніторами і відеокамерами, інформаційно-комп'ютерними технологіями.

У підтрибунних приміщеннях "Олімпійського" розташовані роздягальні, душові, джакузі, все необхідне для відновлення після матчу спортивних команд. Більше 100 фаст-фудів будуть розташовані по всьому овалу стадіону, безпосередньо в самих трибунах, на арені буде функціонувати більше тисячі санвузлів.

Загальна місткість оновленого стадіону складе 70 050 місць (68 055 для матчів Євро-2012). Серед них 3546 бізнес-місць, 150 місць для інвалідів, 1497 місць для представників ЗМІ, 366 - для спортивних коментаторів. Це найбільший стадіон майбутнього чемпіонату Європи.

Як повідомляє прес-служба МВС, на церемонії відкриття "Олімпійського" порушень громадського порядку не зафіксовано.

На цьому масштабному заході були присутні понад 60 тисяч глядачів, у тому числі, державні діячі та інші "VIP"-персони.

Як повідомлялося, під час відкриття від піротехніки загорівся дах стадіону, вогонь було швидко погашено, ніхто не постраждав.

Фото Дмитра Ларіна 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.30.167.---Дмитро Десятерик..
VO Svoboda Xamu: Дуже смішно. Правду кажуть: кого Господь хоче покарати - відбирає розум.
IP: 46.185.32.---Step_Tern..
Дякувати Богу, закінчили. Правда, вдвічі чи втричі дорожче, ніж стадіон Ахметова. Але все одно приємно. Єдина ложка дьогтю, це цензура телеканалу "Україна", яка засвистування Януковича приглушила.
IP: 178.95.62.---apolo_1..
Велике прохання - долучіться до спасіння дитини, ситуація надзвичайно важка http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=24294&st=540 http://www.krylanadiyi.org.ua/news/2011/07/07/556.html
IP: 212.92.232.---Дядя Грыжа..
Всё есть на стадионе и даже V.I.P.-РОЖИ)))))))))))
IP: 74.43.236.---Oleksiy Khrystych..
Сподобалось фото №2 - майже як пісня Вови зі Львова "Ми по зустрічній..." там де для усіх виїзд - для ВіАйПі - окремий вїзд на паркінг
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації