Як українські військові заходили у Слов'янськ

67 переглядів
17
Понеділок, 7 липня 2014, 11:07

З'явилося відео, як українські силовики входили у Слов'янськ. Як відомо, терористи на чолі з Ігорем Гіркіним/Стрілковим залишили місто і безперешкодно дісталися Донецька.

За собою в Слов'янську вони лишили розбиті будинки, деякі з будівель, зокрема міську адміністрацію та СБУ вони замінували.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---Tatjana Wolkowa..
Sryjnowane misto, gore, strax, sl`osu, tusja4i bishenziw ....
IP: 81.26.147.---George Agny..
Ужасное не действия а сама идея войны с собственным народом. А как кладут на землю, или не кладут, это уже второстепенное. Армия убивает людей с другими взглядами. Одни радуются что убивают соседа а не его. Кроме горечи у вас не останется.
IP: 94.76.82.---Arki Tektor..
Миколо Гисай: лицом в землю?У тебя с обработкой информации глазами плохо???Она "полулежа сидела" и лицом в сторону камеры говорила что то военному.
IP: 144.76.166.---Demusika Vrednaya..
Миколо Гисай, представь, что по солдатам начнёт работать противник. У них броники, каски, оружие, а гражданским, что встречаются им во время зачистки, для их же безопасности, лучше залечь пока они не пройдут. Думаю это разумная мера предосторожности.
IP: 144.76.166.---Антон Стахів..
Миколо Гисай: якщо б у моє місто зайшли військові я б також лягав пузом, це найрозумніша поведінка, тому що військові церемонитися не будуть, в такі моменти вони на взводі тому єдино-правильне рішення руки вгору. Але, є багато відео, де люди дякують, що нарешті звільнили від цих падлюк місто, бо вже змучилися спати у підвалі. І після цього, такі андони як ти, ще язик повертається сказати, що вони не терористи, а ополченці. Ви людей 3 місяці в страху тримали, я щиро їм співчуваю, хоча по більшій мірі вони самі винні, що піддалися на розказні бєсів і гіркіних, а в нашій армії вбачали вселенське зло, хоча все було навпаки
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації